zondag 22 juli 2012

Hallo Vlamingen in Chili,

Ik hoop dat iedereen, op zijn eigen manier, onze nationale feestdag heeft gevierd. Ver van huis maar toch niet vergeten.

Zoals jullie wel al weten heeft Vlamingen in Chili een sterke band met Vlamingen in Argentinië en ook nu stappen we in de boot met hen.

Vorig jaar, op 11 juli, is het eerste tijdschrift LAMBIK op de markt gebracht. Alhoewel Lambik ons meteen aan Suske en Wiske doet denken komt de naam van Latijns-AMerika en België In de Kijker. Een tijdschrift dat 3x per jaar wordt uitgegeven. Zoals de naam zegt is het gewijd aan belgen in Latijns-Amerika.

 Chili wil ook zijn bijdrage doen en in de eerste plaats hebben we het genoegen dat we een aantal tijdschriften in ons bezit hebben die we per post gaan versturen maar mits we een beperkt aantal nummers hebben en we ook geen postadres hebben van de meesten - in deze virtuele wereld is dit bijna uit de boze - vragen we iedereen die interesse heeft een mailtje te sturen met zijn adres en binnen de week kan je genieten van een schitterend tijdschrift met nieuws over onze landgenoten in deze contreien. Let wel dat we een beperkt aantal hebben maar geen nood. We kunnen meer exemplaren ontvangen maar dan zal het wel iets langer duren.

Vergeet dus niet: stuur ons je adres door en weldra ontvang je in je bus (dit klinkt echt belgisch) dit prachtige tijdschrift.

CHILEENSE BIJDRAGE:
Waarom niet schrijven over de belgen in Chili? Wie interessant nieuws heeft dat te vermelden waard is kruipt in zijn pen en stuur ons het verhaal. Geen zin om te schrijven? Stuur ons de gegevens door en wij nemen contact op.

Het ViW Chili team

http://revistalambik.blogspot.com/

1 opmerking:

  1. Beste,
    Wij (Marcelo, Babsen onze dochter Aylen) zijn sinds 4 september in Pitrufquen, Chili. We vinden het heel leuk dat er een tijdschrift is en zouden het graag ontvangen!!

    Per post:
    Babs Beddeleem
    Gral. Baquedano 985
    Pitrufquen
    IX Region

    Of per email: babsbeddeleem@hotmail.com
    marceloantonio22@hotmail.com

    Hartelijk dank en graag tot horens!

    BeantwoordenVerwijderen