dinsdag 3 februari 2015



Ondertussen is de eerste maand van 2015 voorbij gevlogen maar de goede voornemens zijn er nog steeds en één ervan is weer de draad opnemen van deze blog. We zijn er voor elke vlaming die in Chili woont maar ook elke vlaming die dit fantastische land wil ontdekken .

Deze blog is wel enkel mogelijk met de hulp van iedereen. Wereldwijd vind je vertegenwoordigers van ViW, vrijwilligers die trots zijn om de vlamingen van hun land op kaart te zetten en dus naast hun werk zich inzetten voor hun taalgenoten. Mits we samen sterk zijn hopen we ook in Chili op jullie te kunnen rekenen. Maar Rome is niet door 1 persoon gebouwd en daarom hopen we op medewerkers.

1) Schrijf je graag? En zou je graag een kolom hebben op deze blog waar je je chileense ervaring kwijt kunt? Wacht niet langer, jouw informatie kan interessant zijn voor anderen.

2) Wil je mee organizeren? Zin om een spelavond, quiz, bbq of wandeling te organizeren? Alle ideëen zijn meer dan welkom.

3) Promotie Heb je een eigen zaak, restaurant, winkel, B&B, zoek je een vennoot, ... laat het ons weten en we zetten je informatie op de blog. Stuur ons daarvoor een foto van wat je wil promoten, een kleine beschrijving en contactgegevens.

4) Heb je nog andere ideëen? Wacht niet langer en laat het ons weten.

Groetjes en tot ziens,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten