dinsdag 31 januari 2012

Fotowedstrijd "De lente op zijn kop"

Voor sommigen loopt de zomervakantie op zijn einde. Anderen kunnen eindelijk uitblazen na een lang werkjaar en nog anderen wachten ongeduldig op de uitslag van de fotowedstrijd ...

Eerst en vooral willen we alle deelnemers hartelijk danken voor hun inbreng. We zijn ontzettend verrast met de prachtige opkomst. In totaal hebben 124 foto's deelgenomen.

De uitslag zelf heeft wat langer op zich laten wachten dan voorzien mits we uiteindelijk met 5 internationale juryleden hebben gewerkt en niet iedereen was altijd beschikbaar maar hier komen de winnaars. 

Gekke lente:


"Op het kader,  genomen in isla Dama, Chile" door Rodrigo Arlegui 

Stad:


"Buenos Aires waar de straten lila zijn" genomen door Lalitha De Somer
Deze foto is trouwens de grote favoriet van het publiek en wint dan ook de publieksprijs.



natuur:
 

De jury had een moeilijke keuze en besloot beide foto's te belonen.
Foto links "It's not Flanders fields" van Agnes Valvekens (Chili)
Foto rechts "De kleuren van Salta" genomen door Carla Hoogen (Argentinië)

Personajes:
 "Welkom lente" genomen door Stefan Van Damme 









En nu wordt het vieren. Mits velen op vakantie zijn houden we de beloofde BBQ en de prijsuitreiking voor einde februari. Wie voorstellen heeft voor een plaats voor een tentoonstelling met de chileense deelnemers - via de blog hebben we enkel plaats voor de winnaars - geef ons een seintje en we beginnen ons te organizeren vooraleer de warme zon zich begint te verschuilen achter de herfstwolkjes (laat ons alleszins hopen dat er heel wat REGENwolken komen opdagen).

Wie in België is op 1 maart laat ons ook iets weten want dan is het de vernissage van de hele wedstrijd (zowel argentijnse als chileense foto's) in het Boudewijngebouw in Brussel en iedereen is van harte uitgenodigd. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten